Kleding

Wij zijn gespecialiseerd in zowel mannen als vrouwenkleding. U kunt zowel met uw jurk als met uw kostuum bij ons terecht voor een kleine of grote reparatie. Wij zorgen ervoor dat het ‘op maat’ wordt geleverd.

 

Uw kleding wordt zorgvuldig afgespeld door onze ervaren kleermakers, waarna deze naar uw wens worden afgewerkt. Bij het volbrengen van uw wensen, zorgen wij ervoor dat de kledingstuk als origineel wordt geleverd.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van kleine of grote scheurtjes in uw spijkerbroeken. Hierbij zorgen we ervoor dat de kledingstuk stevig, soepel en (bijna) onzichtbaar wordt verwerkt, zodat u uw spijkerkledingstuk comfortabel kunt blijven dragen.

Leer

Leer is een materiaal wat moeilijk te verwerken is. Het is daarom belangrijk dat uw leren kledingstuk, wordt verwerkt door iemand die er veel ervaring mee heeft. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres

Op maat

Droomt u van een pak waarvan de stof, voering, knopen en rits allemaal naar uw wens is en waarvan u kan spreken dat het uw eigen design is. Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van ‘op maatmannenkleding. U hoeft alleen met uw stof en ideeën te komen, wij zorgen ervoor dat deze worden waargemaakt.